Τι είναι το Workio.gr

Δεν θα ήταν ωραία, κάθε φορά που θέλετε προσωπικό για το café σας, να ανοίγετε μια σελίδα στον υπολογιστή σας, να βρίσκετε συγκεντρωμένα πληθώρα από βιογραφικά υποψηφίων και να επικοινωνείτε ΜΟΝΟ με όσους/ες σας ενδιαφέρουν;


Σίγουρα ναι, και είναι δεδομένο πως και χρόνο θα εξοικονομήσετε και καταλληλότερο προσωπικό θα βρείτε. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που δημιουργήθηκε η πλατφόρμα jobing.gr, η πρώτη πλατφόρμα που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του καφέ. Αλλά επαγγελματίες του καφέ δεν είναι μόνο οι ιδιοκτήτες, είναι και οι baristi και οι bartenders και όσοι αποτελούν το προσωπικό μίας καφετέριας. Το jobing.gr μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και σε αυτούς. Εδώ υπάρχουν συγκεντρωμένα cafés που αναζητούν προσωπικό. Ένα από αυτά μπορεί να είναι κοντά τους και να γίνει η επόμενη δουλειά τους.


Περιηγηθείτε στο jobing.gr, δείτε βιογραφικά υποψηφίων, καταχωρήστε αγγελίες αναζήτησης προσωπικού και ανεβάστε το δικό σας βιογραφικό αν ψάχνετε δουλειά σε καφετέρια. Το jobing.gr είναι εδώ για εσάς!